Earth hour 2019

Hvert år arrangerer WWF Earth Hour med en oppfordring til å slukke lyset en time over hele verden. Det har naturligvis ingen praktisk betydning. Vi redder selvfølgelig ikke miljøet ved å slukke lyset en time hvert år... Det egentlige formålet er å bryte gjennom mediemuren:
Skape oppmerksomhet om klimaendringer og inspirere verdens ledere og befolkninger til handling. Det er en symbolsk handling om at vi står sammen om kampen mot klimaendringene.



Lørdag 30. mars 2019 kl. 20.30 blir lyset slukket i land etter land, etterhvert som Earth Hour ruller over jorden gjennom tidssonene. I fjor deltok hele 188 land i feiringen av WWFs Earth Hour, som startet i 2007 i Australia. Ikke mindre enn 3100 landemerker og ikoner, fra Eiffeltårnet til Big Ben og Tokyo Tower, slukket lyset for å vise at vi mennesker står sammen mot klimaendringene.
#Connect2Earth er en del av årets kampanje. Det handler om at en bærekraftig fremtid starter med våre handliger i dag. Det handler om at noen av de tingene som vi tar for gitt, kan ha stor innvirkning på miljøet. Og det handler om å gi noe tilbake til jordkloden, som er det eneste hjemmet vi har. Det finnes ingen planet B!


Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

De stakkars jegerne

Ja, det er en parodi

Slik får du perfekt avføring