Naturens fremste representant


 Nok en gang har dyrevernere gått rettens vei og søkt midlertidig forføyning for å stanse ulvejakten i ulvesonen som skulle startet 1. januar. Enda en gang har Oslo tingrett gitt Noah, WWF og Foreningen våre rovdyr medhold og stanset fellingen av 21 ulv i tre grenserevir. 

Dette er bare et bitte lite pusterom for nå jobbes det iherdig i kulissene for å få omgjort dette vedtaket. 

Er det ikke pussig, rett og slett makabert, at han som skal være naturens og dyrenes fremste representant er den som nå som nå jobber som en gal for å få skutt disse dyrene, raskest mulig? 

Espen Bart Eide kommer til å klare det. Jeg er ikke i tvil. 

Det har blitt en årlig tradisjon og starte det nye året med å slippe løs hundrevis av lisensjegere løs i våre skoger for å jakte på en truet dyreart. 

Veiene er ferdig brøytet, ulvene er sporet opp og flaggliner er på plass. 

Jegerne sitter bare å venter på klarsignal, slik at familiegrupper av ulv skal tilintetgjøres. En ulveflokk er en familie. Den består av far, mor og ungene. 

Disse flokkene utgjør ingen stor trussel mot beitedyr. Deres eneste feil, er at de spiser elg. Det moderne mennesket har nemlig kommet frem til at alt på jorda tilhører mennesket. Hver eneste lille skapning som mennesket kan dra nytte av, er det mennesket selv som skal ha. Kjøtt i fryseren og penger i kassa. Det er det alt handler om. Pur og ren egoisme i Antropocens tidsalder. 

Espen Barth Eide er jegerens beste venn. I år som i fjor kommer han til å få viljen sin. 

Det er viktig for han å sette farge på snøen i våre skoger. Det er hans farge; rød. 

Det er rød istedenfor grønn. Det er død istedenfor liv. Det er fjern istedenfor vern. Det er jegere istedenfor naturvernere. 

Og dette skal være naturens fremste representant?!?








Kommentarer

  1. Du, Barth Eide burde holde deg for god til å føre SP sin dyrehater politikk

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

De stakkars jegerne

Ja, det er en parodi

Slik får du perfekt avføring