AP - alle skal med, bortsett fra dyrearter vi ikke liker

Jeg er så skuffet over mange norske politikere og partier for tiden. Hva er det som skjer?

Vi lever i en tid der miljøet og dyrearter over hele verden trenger mer beskyttelse enn noensinne, men hva er det politiske partier som Arbeiderpartiet velger å gjøre? Jo, de vedtar en enda tøffere politikk mot rovdyrene...
Arbeiderpartiet vil ta ut dyr som rammer folks livskvalitet. Hva betyr det?
Det betyr at når folk klager, så skal rødlistede dyr kunne bli skutt. Dyr til og med innenfor ulvesonen kan bli tatt ut. All streifulv, som kan tilføre bestanden nye gener, kan bli skutt.

Hva er dette for en politikk, Arbeiderpartiet? Jeg trodde dere var mer seriøse enn dette? Her velger dere altså ikke og lytte til fagmiljøer og forskning, men synker isteden dypt etter iveren etter stemmesanking.
En hardt presset ulvebestand, preget av innavl, skal altså få det enda tøffere i Norge. Dette er altså løsningen deres i rovdyrkonflikten?
Ingen nytenkning å spore her altså. Abeiderpartiet tenker ingen nye løsninger, men kjører hardere på med "geværpolitikken" og driver rovdrift på utrydningstruede dyrearter.

Det er direkte kvalmt å se at et landsmøte står og jubler etter et slikt vedtak. For en håpløs miljøpolitikk. For en tragisk forvaltning.

De fleste har fått med seg at Knut Storberget har tvilsomme holdninger til norsk fauna. Dette er altså talspersonen i AP i rovdyrsaken. Han er etter min mening rett og slett en naturfiendtlig mann med sine holdninger til rovdyrene og han er en politiker som har utgått på dato.

Verden står overfor det man kaller den sjette masseutryddelsen. Tapet av det biologiske mangfoldet i verden er enormt, og det er ikke bare enkelt arter det er snakk om, men hele økosystemer trues av utslettelse.
Arter utryddes 1000 ganger fortere enn det som er naturlig. Biologer prøver å påpeke faren, forskere advarer oss, men hva gjør norske politikere?
Den rike nasjonen Norge skal altså drive rovdrift på sine utrydningstruede arter. For en signaleffekt dette er å sende ut til resten av verden. Dette inspirer sikkert fattige nasjoner til å ta vare på sine arter som skaper problemer for fattige mennesker.
Dette er flaut, AP. Dette er flaut Norge.

Det ser ut til at det er folket som må redde naturen og dyreartene som naturlig hører til i vår natur. Det må folket gjøre ved å ikke stemme på miljøfiendlige partier som AP, og SP. (Frp og Krf er heller ikke noe bedre).

Jeg håper dere går på et sviende nederlag. Jeg håper det norske folk viser seg som et naturelskende og opplyst folkeslag som taler dere midt i mot. Jeg håper den oppblåste og høy-på-seg-sjøl-fyren Vedum og partiet og AP går på en gedigen smell. (Hvorfor gir de norske mediene populisten Vedum så mye oppmerksomhet egentlig?)

For hva skal naturen med fiender, når den har politikere som har en slik miljøpolitikk som dere?

AP - alle skal med, bortsett fra dyrearter vi ikke liker....




Kommentarer

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

De stakkars jegerne

Ja, det er en parodi

Slik får du perfekt avføring