Etter en matglad helg

Etter en matglad helg er det alltid deilig med noe lettere å spise synes jeg, uavhengig om jeg tenker på miljøet eller ikke.

På denne kjøttfriemandagen ble det: Spagetti med spinat, soltørkede tomater, hvitløkchips og fetaost.
Kjapt, enkelt og veldig godt :)

Du trenger:

Spagetti 
1/2 dl. olivenolje
1 hvitløk i tynne skiver på langs
1. rødløk i tynne båter 
8-10 soltørkede tomater, i biter
250 g spinat, renset og vasket
1 dl. av pastavannet
salt og pepper
100 g fetaost

Fres hvitløken i olivenoljen til den blir gyllen og sprø. Legg den ferdige hvitløken på et kjøkkenpapir slik at fettet renner av.
Kok spagettien. Ta vare på 1dl. av vannet. Ringle litt olivenolje over den ferdige spagettien. Fres rødløken på middels varme tilden er blank og myk. Tilsett soltørket tomat og spinat, og rør det hele godt sammen. Spinaten er ferdig når den begynner å "falle sammen", etter et par minutter. Tilsett spagettien, vend det hele forsiktig sammen og spe med pastavannet du har tatt vare på. Smak til med salt og pepper. Smuldre fetost over retten og server.

God kjøttfrimandag :)



Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

De stakkars jegerne

Når vei trumfer natur

Jakt og hogst i vårskogen